Bababarát festék – NanoProtect Kid

BabaszobaBababarát festék – NanoProtect Kid

A NanoProtect klímafesték méltán nyerte el a vásárlók szimpátiáját és vált ismerté Németországban, mint egy „Bababarát festék”. Reméljük, hogy hazánkban is legalább ennyire sikeres lesz ez a termék a nagycsaládosok számára, hiszen eddig is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

Bababarát festék? Létezik ilyen, mi alapján állíthatjuk egy festékről, hogy bababarát?

Úgy tűnik, hogy régebben kevesebb bababarát termék létezett. Sőt, mondhatjuk azt is, egyáltalán nem volt jellemző az, hogy valamilyen terméket kikiáltsanak bababarát terméknek.

A NanoProtect Kid klímafestékre azonban nyugodtan mondhatjuk, hogy bababarát festék, hiszen minden tulajdonsággal rendelkezik, amit egy, a baba közvetlen közelében is megtalálható termékről elvárható: semmiféle allergiás tünetet okozó anyagot nem tartalmaz. Amennyiben a kisgyermek játéka közben lekaparna valamennyi festéket és a szájába kerülne, akkor sem okozna „kárt” a babának, mivel nem tartalmaz semmiféle egészségkárosító anyagot!

Rendkívül ellenálló, ütésnek, rúgásnak, sőt még a kakaó is könnyen lemosható!

Az állandóan izgő-mozgó, sokat rohangászó kisgyerekekkel könnyen megeshet az, hogy a szoba bútorait tologatva véletlenül nekitolják a széket vagy asztalt a falnak, vagy valamilyen játékkal nekiállnak kaparni a falat, így okozva sérüléseket a festett falakon.  Egy aktív gyermek szobájában nem ritka a tej vagy kakaó nyomai sem! Ehhez hasonló, a gyerekek által okozott szennyeződések meleg ronggyal még egy-két alakalommal különösebb nyom nélkül eltüntethetőek, azonban hosszabb távon maradandó nyomot hagynak környezetükben.

A NanoProtect Kid olyan erős és rugalmas bevonatot képez a szobák falain, mely a legerősebb mechanika sérülésnek is ellenáll. Például ha az esti kakaó nem a gyerekbe kerül, hanem a falra, akkor azon nem tapad meg és a legkisebb sérül nélkül, 100%- ig tisztítható a fal! A NanoProtect Kid a közvetlen vízsugárnak is ellenáll, a felületéről minden vízcsepp lepereg, teljesen vízhatlan! Ezért a NanoProtectd Kid festékrétekről a szennyeződések gond nélkül eltávolíthatóak egy alapos mosással. Az eddig felsorolt tulajdonságok főleg a baba vagy kisgyermek szüleinek okozhat könnyebbséget, ne felejtsük el, hogy a babák számára is sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik a NanoProtectd Kid klímafesték.

Nyugodt és kiegyensúlyozott alvás, vége a hideg falaknak a túlfűtött szobákban!

Sok anyuka azért aggódik, hogy nehogy megfázzon a gyermeke, így télen jobban be szokták fűteni a babaszobát, mint azt kellene!

Negatív hatásai:

 • A mesterségesen túlfűtött szobában gyorsabban kiszáradhat a baba nyálkahártyája, így hamarabb kaphatnak légúti betegséget.
 • A kiszáradás is könnyebben következhet be.
 • Az izzadt bőrön könnyebben kialakulhat gombás fertőzés.

Érdemes tehát nem túlfűteni a babaszobát, és a gyermek testének a közvetlen hőmérsékletét figyelni, ne legyen túl melege!

Azonban sok lakásban, a rossz szigetelés miatt, kettős hőérzet alakul ki: a fűtőtestek közvetlen közelében melegnek érződik a levegő, kicsit távolabb a fűtőtesttől már „hidegnek” érezzük a szobát. Ezt a hideg érzést tovább fokozhatja az, ha olyan falrész mellé állunk, ami közvetlen a külső környezettel határos.

Ennek oka, hogy a nem szigetelt  falakon keresztül több hő távozik. Megoldás: a NanoProtect Kid klímafesték a hővisszaverő tulajdonsága révén gondoskodik arról, hogy egyenletes meleg legyen a szoba minden részén.  A klímafesték használatával nem szükséges 19-20 foknál melegebbre állítani a fűtést.

A kerámia alapú klímafesték megszünteti a hidegérzetet még a falak közelében is,  így a falhoz közelebb tett babaágyban töltött idő sem okoz kelletlenségeket a babának.

Egy 19-20 fok közötti hőmérsékletű babaszoba esetén sem alakul ki a „hideg” fal érzete, a baba nyugodtan és hosszan fog aludni. (Ezzel jelentősen növelhetjük gyermekük korfontérzetét anélkül, hogy túlfűtenék a szobáját és ezzel kár okoznánk neki méghozzá úgy, hogy a gázszámlánk is megnövekedne.)

A másik, még ennél is fontosabb tényező: megszünteti a penészt és megakadályozza annak kialakulását.

Penészmentesítés és megelőzés – a NanoProtect Kid bababarát festék itt is helytáll!

A penész rendkívül káros az egészségre, babák vagy kisgyermekek estén ez fokozottan érvényes!

Gondoljon Ön is a gyermekére, tegyen róla, hogy egészséges lakásban nőhessen fel! Ha penészes a lakása, szüntesse meg a NanoProtect Kid klímafestékkel.

Ne adjon lehetőséget a penésznek, míg végigpróbálja a piacon kapható összes csodaszert!

A NanoProtect Kid extra kerámia tartalmával, már a felhordás után (súlyosan penészes falak esetén is) azonnal megszünteti a hőhidakat, kiegyenlíti a falak hőmérsékletét, majd a membrán elv alapján fokozatosan „kiszivattyúzza” a falban található felesleges nedvességet. Minderről a festékben található kerámiagömbök és a speciális kötőanyag együttesen gondoskodik.

Mindeközben a fal természetes szellőzését közben nem akadályozza. Mivel megszűnnek a falon a hideg felületek – ahová a levegő páratartalma kicsapódhatna – és a falszárítás révén, teljesen esélytelen lesz bármiféle penészgomba életben maradása!

Ne felejtse el, A NanoProtectd Kid nem egy penészölő szer, hanem egy bababarát klímafesték, mely a többi előnye mellett garantáltan kiirtja az egészségére annyira káros penészt, végleg!

A gyermekünk egészsége a legfőbb kincs, óvjuk hát közösen!

Foglaljuk össze a NanoProtect Kid bababarát festék előnyeit:

 • A baba számára egyenletes meleget biztosít, megszünteti a „sugárzó hideg fal” érzését
 • Garantáltan megelőzi és megszünteti a penészképződést
 • Rendkívül ellenálló, a falat nyugodtan leöntheti kakaóval vagy bármilyen bébitápszerrel, mert a rugalmas festékréteg minden szennyeződésnek ellenáll, teljesen vízzáró réteget képez !
 • Mentes mindenféle káros anyagtól, így biztonságban tudhatja a gyermekét!

A NanoProtect Kid is bármilyen színben vagy árnyaltban kikeverhető, igény szerint!

Tudja meg mennyibe kerül! Munkatársunk perceken belül küldi az árajánlatot Önnek.

 • Beltéri hőszigetelő bevonat árkalkulátor
 • Kivitelezésre is szeretnék árajánlatot kérni (részletek a válasz e-mailben).
  Igen, hozzájárulok, hogy az árajánlatot e-mailben küldjék el, és a későbbiekben tájékoztassanak az esetleges újdonságokról, akciókról, hírekről.