NanoProtect beltéri falfesték – időtálló hőszigetelő bevonat!

Magas a fűtésszámla? Hidegek a falak? „Lefagy” a lába a lakásban?

Ezek mind olyan dolgok, amiktől retteg az ember a hideg őszi és téli időszakokban. Mégis elképesztő, hogy mennyien kénytelenek elviselni ezeket a kellemetlenségeket. Lehet, hogy Ön is köztük van, ez nem az Ön hibája! DE MOST TEHET ELLENE! Ismerje meg a csúcsminőségű NanoProtect Inside beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festékbevonatot, ami akár egy csapásra megoldhatja az Ön összes ilyen jellegű problémáját!

Kellemesebb hőérzet magas fűtésszámla nélkül? A válasz: NanoProtect beltéri falfesték

Igen, a NanoProtect Inside beltéri falfesték segítségével ez lehetséges. A NanoProtect Inside beltéri falfesték a nanotechnológia erejével száll szembe a zavaró klímatényezők ellen, ugyanis mikroszkopikus méretű üvegkerámia gömböcskéket tartalmaz, amik elvonják a falból a nedvességet. A szárazabb falak köztudottan jobban szigetelnek, így ha csak ennyit tudna a NanoProtect Inside festékbevonat, akkor már érdemes lenne élni az általa nyújtott előnyökkel. Azonban tud ennél még fantasztikusabbat is! A kerámiagömböcskék sorozata egy összefüggő hőtükröt alkot a felületen, amik visszasugározzák a beérkező hősugarakat, így a téli fűtési energia nem illan el a falakon keresztül, illetve a nyári meleg sem hatol be annyira a lakásba, mint a használata nélkül.

A hőtükör hatás miatt olyan, mintha télen nem csak a fűtőtest felől érkezne a meleg, hanem mintha a falak is fűtenének. Ez a hatás kiegyenlíti a hőmérséklet alapesetben fennálló rétegződését, és emiatti cirkuláló mozgását, ami ki szokott alakulni a helyiségekben, így azonos hőmérsékletet érezhetünk a szoba bármely pontján, nincs többé „meleg fej, hideg láb” effektus. Ennek köszönhetően akár 2-4 fokkal jobb hőérzet érhető el, így ennyivel lejjebb vehetjük a fűtést, ezzel pénzt és energiát megtakarítva.

A sugárzó hő egészségre gyakorolt hatási is kedvezőbb, mint a pontszerű fűtésé. Annak érdekében, hogy minél többet spórolhassunk, és a lehető legjobb hatást érhessük el a NanoProtect Inside-dal, javasolt egy helyiségen belül minden falfelület lefestése, beleértve a mennyezetet is, hiszen a bevonat onnan veri vissza legintenzívebben a hősugárzást.

Mi a helyzet az egészséggel?

A NanoProtect Inside hőszigetelő és penészmentesítő beltéri festékbevonat nem tartalmaz illékony káros anyagot (VOC), így kiemelkedően egészségbarát, gyerekszobában is nyugodtan alkalmazható. Sőt, a hőmérséklet-kiegyenlítő, illetve a páraszabályozó hatásának köszönhetően előnyös választást jelenthet asztmával, légzőszervi problémákkal, allergiával és hasonló betegségekkel küzdők számára is. Ez még fokozható!

Mivel nem csak a légtérben, hanem a falak felületén is egyenletesebbé teszi a hőmérsékletet, ezért csökkenti a hőhidak hatását, a hidegebb felületeken történő páralecsapódást, ezáltal csökkenti a penészképződés kockázatát. Még egy probléma, ami megoldható a NanoProtect klímafesték segítségével!

Mennyi ideig fejti ki ezeket a hatásokat a NanoProtect beltéri falfesték?

Van egy jó hírünk: évtizedekig! Teszteredmények alapján olyan sokáig megőrzi az anyag eredeti tulajdonságait, hogy cégünk 30 év garanciát vállal a termékre! És mivel a speciális összetételű rugalmas kötőanyag gátolja a hajszálrepedések kialakulását, illetve biztosítja, hogy lemosható legyen a felület, ezáltal évtizedekig újszerű is marad a fal, ugyanúgy élvezheti a látványt évek, évtizedek múlva is, mint közvetlenül a festés után. Ugye, hogy visszautasíthatatlan ajánlat? Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt megtakarít azzal, hogy nem kell 2-3 évente újra festési munkálatokra, magas kivitelezői munkadíjakra költenie. Ez is felírható a fűtési, illetve hűtési költségek csökkentése mellé.

Hogyan kell alkalmazni?

A NanoProtect Inside beltéri  falfesték egyszerűen, festési eljárással felhordható ecset, henger vagy airlesses szóróberendezés segítségével. A két réteg festés előtt alapozás szükséges a NanoProtect Basic alapozóval, illetve fennálló penészesedés esetén kémiai penészmentesítés szükséges a munkálatok előtt. A NanoProtect Inside bevonat több száz féle színre színezhető, így esztétikus felületet képezve nem igényel más anyaggal történő átfestést.

Tudja meg mennyibe kerül! Munkatársunk perceken belül küldi az árajánlatot Önnek.

  • Beltéri hőszigetelő bevonat árkalkulátor
  • Kivitelezésre is szeretnék árajánlatot kérni (részletek a válasz e-mailben).
    Igen, hozzájárulok, hogy az árajánlatot e-mailben küldjék el, és a későbbiekben tájékoztassanak az esetleges újdonságokról, akciókról, hírekről.

     Kültérben is érdekelné, hogy mennyibe kerül? Itt megtudhatja:

    vegso-kulteri-gomb