NanoProtect Outside kültéri falfesték 30 év hőszigetelés!

NanoProtect Outside – kültéri „hőpajzs” klímafesték, otthona védelmében a nap 24 óráján keresztül!

Fesse le még ma a lakását, hogy ez elkövetkezendő 30 évben biztosan ne legyen gondja vele!

Harminc év, minimum ennyi ideig vállalunk garanciát a NanoProtect Outside prémium kültéri festékre, de még a legjobb hírt nem is hallotta: észrevehetően csökkenti a téli hónapokban a fűtési költségeket!

Kerámia alapú hőszigetelés

Kerámia alapú hőszigetelés

 

Hogyan csökkentheti Ön is  a rezsi költségeit?

A NanoProtect Outside kültéri festék egyedülálló módon csökkenti az épületek energiafelhasználását:

Nyáron a NanoProtect klímafestékben található kerámiagömbök visszaverik a Napsugárzás jelentős részét, így a falak nem melegednek túl. Ha van klíma, akkor annak áramfogyasztása is csökkenni fog, hogy kellemes hőmérsékleten tartsa az épületet, az Ön otthonát. Eddigi tapasztalatok alapján, a klíma akár 60%-al kevesebbszer kapcsolt be, hogy „tartani” tudja a hőmérsékletet, különösen igaz ez tetőtéri lakások esetében. Ebben az esetben magát a tetőt kell a klímafestékkel átfesteni.

A NanoProtect Outside klímafesték teljes körű UV védelemmel látja el az épületeket, jöhet bármilyen meleg nyár. Az UV állóságot tovább fokozza egy speciális kötőanyag, mely a kerámiagömbökkel együtt „dolgozva” fejtik ki hatásukat, így hosszú évtizedig ellenállnak a legerősebb UV sugárzásnak is.

Télen – kevesebb gáz, több pénz a családra!

A hideg téli napokon a fűtésre fordított energiafelhasználása jelentősen meg szokott ugrani, egyes családoknak már-már elviselhetetlen terhet ró a gázszámla kifizetése. Ön is így van ezzel?

Érdemes beruházni a NanoProtect Outside kültéri hőszigetelő festékbe, hiszen ezzel jelentősen csökkenthető az épület fűtési költségei. (Abban az esetben, ha a nyílászárók rendben zárnak és nem ott szökik ki a meleg nagy része.)

Sokan csodálkoznak is azon, hogyan lehet ennyire hatékony egy „festék”, hogyan veheti fel a versenyt egy vastag hőszigetelő réteggel.

Most eláruljuk a titkot: Nem azon az elven működik a klímafesték, ahogyan a vastag hőszigetelő anyagok. Ők ugyanis a „tömegükkel” akadályozzák meg a hő átadását a falon keresztül a külső környezetnek.

A Nobobran Outside klímafesték azonban a fal hőszigetelő tulajdonságát növeli meg, méghozzá úgy, hogy a kapilláris hatás révén (kerámia gömbök + speciális festékanyag) kiszivattyúzta a fel nedvesség tartalmát, Már pár százalékos nedvesség csökkentés is jelentősen megnöveli a fel hőszigetelő tulajdonságát! Ezután, szép lassan kiengedi, átereszti a környezetbe a fal felesleges nedvességét, így növelve csökkentve le a hőelvezetést!

A NanoProtect Outside hőszigetelő festék akkor igazán hatékony, ha belül is ezzel a kerámia festékkel van lefestve a lakás, hiszen a falszárító tulajdonsága mellett, kiegyenlíti a belső hőmérsékletet, megszüntetve a belső hideg hőhidakat. Lényegében egyszer kell felfűteni a szobát és utána sokáig „tartja” a meleget, amennyiben kívül a NanoProtect Outside, belül az NanoProtect Inside klímafestékkel van kifestve.

NanoProtect INSIDE beltéri festékbevonat > 

Színtartósság és repedésmenetesség 30 éven át!

Sok épület azért látszik jóval öregebbnek a koránál, mert gyenge minőségű festékkel és bevonattal látják el őket, ezzel is spórolva a költségeken. Ez hosszabb távon költségesebb megoldást jelent, hiszen a megrepedezett burkolat nemcsak csúnya, de az épület hőmegtartó tulajdonságát is rontja, az eső és egyéb szennyeződések pedig a falba jutva idővel komolyabb károkat is okozhatnak, rontják a fal élettartamát. (téglaépítésű falak esetén különös kockázat!)

A NanoProtect Outside kültéri falfesték azonban hosszú ideig megakadályozza a repedések kialakulását. A hőszigetelő festék száradás után ugyanis nem „merev” bevonatként viselkedik, hanem rugalmas „bőr” ként követi a belső elemek mozgását. Így a kapcsolódó falrészek és elemek találkozási pontján nem keletkeznek repedések. Egyszer volt arra példa, hogy egy kisebb földmozgás után, egy NanoProtect Outside klímafestékkel kezelt házról, még az elmozdult falrészek mentén sem pergett le a bevonat! Rendkívül erős és egyben rugalmas bevonat ez, mely a nagyobb – már meglévő – repedéseket is elfedik.

Eső és hó nem juthat be a falakba

Így eső, hó nem juthat be, jelentősen növelve az épületek szépségét és élettartamát. Régi építésű lakás NanoProtect Outside-al kezelve jelentősen „értéknövelő” tényező lehet.

Előfordulhat, hogy Ön pár tíz év múlva – bizonyos okból – el szeretné adni a lakását. Többet kérhet egy olyan otthonért, mely úgy fog kinézni, mintha épp akkor festették volna!

Algák és mohák – A NanoProtect Outside ellenségei!

A NanoProtect Outside rugalmas és bevonatként megakadályozza a repedéseket, mindamellett a már említett membránhatásnak köszönhetően folyamatosan szárítja a falak. Így az épületek északi oldalán kezelt homlokzatok és falak is alga és mohamentes lesznek, hiszen a NanoProtect Outside kültéri falfesték nem kedvez ezek élőlények elszaporodásának sem.

Ne felejtse el, a NanoProtect minden termékére 30 év garanciát adunk! Ez igaz a NanoProtect Outside klímafestékre is.

Amennyiben Ön lefesti házát ezzel a festékkel, és az 30 éven belül megrepedezik és lepereg, vagy beengedi a vizet a falába, úgy a rendelt festéknek megfelelő mennyiségű hőszigetelő festéket ingyen adunk!

Nem őrültünk meg, ugyanis ha bármi probléma lenne a festékkel, az nekünk jelentős plusz költségeket okozna, ám annyira biztosak vagyunk a NanoProtect prémium klímafesték minőségben, hogy nyugodt szívvel vállalhatunk ilyen garanciát!

Eddig, a több ezer kifestett lakás közül, a 27 év alatt egyik esetben sem volt garanciális hiba, a NanoProtect még most is, rugalmas de rendkívül erős bevonatként végzi a funkcióját, megszüntetve minden penészesedési problémát, csökkentve a fűtési költségeket!

Igen, a NanoProtect kültéri  klímafesték egy egyedülálló prémium kategóriás hőszigetelő és penészmentesítő rendszer, melyet Önnek is feltétlenül ki kell próbálnia.

Csak fesse le lakását és ne fájjon a feje legalább 30 éven keresztül a lakásfelújítással!

A NanoProtect Outside klímafesték felvitele egyszerű, bármilyen színben kikeverhető, rendkívül jól fed, megszünteti az algásodást és csökkenti a fűtési költségeit!

Tudja meg mennyibe kerül kültérben! Kollégánk perceken belül kiszámolja.

  • Kültéri hőszigetelő bevonat árkalkulátor
  • Kivitelezésre is szeretnék árajánlatot kérni (részletek a válasz e-mailben).
    Igen, hozzájárulok, hogy az árajánlatot e-mailben küldjék el, és a későbbiekben tájékoztassanak az esetleges újdonságokról, akciókról, hírekről.

    Beltérben is meg szeretné tudni mennyibe kerül? Itt megteheti:

    vegso-belteri-gomb