NanoProtect tetőfesték hővisszaverő kerámiával 30 évig!

Elviselhetetlenül meleg van nyáron a tetőtérben? Nem győzni nyáron a klímaberendezés, télen pedig a fűtés magas költségeit?

Ennek most véget vethet! Ismerje meg a korszerű NanoProtect hőszigetelő tetőfestéket, mellyel pontot tehet az ügy végére. Soha többé fullasztó meleg vagy csontig hatoló hideg!

A NanoProtect hőszigetelő tetőfesték egy speciális összetételű anyag, ami hőszigetelő, hővisszaverő hatást tud kifejteni. A tetőfelületre (betoncserép, agyagcserép, pala, zsindely, stb.) egyszerűen, festéssel felhordható, és visszaveri a rá beérkező hősugarak 80-90%-át, így nyáron nem engedi felhevülni a tetőteret, télen pedig nem távozik el a fűtési energia a tetőn keresztül. Rugalmas bevonatot alkot, így gátolva repedések kialakulását.

A bevonat portaszító, illetve mosható, évekig, évtizedekig ellenáll nem csak a szennyeződéseknek, de a környezeti behatásoknak (UV sugárzás, csapadék, fagy, hőingás, stb.), algásodásnak, mohásodásnak, gombásodásnak, savaknak, sóknak, megfelelő színezővel színezve ellenáll a fakulásnak, így alkot hosszantartó esztétikus védőbevonatot a tetőn.

Mennyit számít a NanoProtect bevonat a szigetelésben?

A NanoProtect tetőfestékkel ellátott tető alatt független bevizsgálások és vásárlói visszajelzések alapján nyáron átlagosan 3-4 fokkal hűvösebb, télen ugyanennyivel melegebb hőmérséklet figyelhető meg. Volt olyan vásárló, aki 7-8 fok változásról is beszámolt! Sokkal kevesebbet kell használni nyáron a klímaberendezést, télen pedig alacsonyabb fűtési szinten elérhető a magasabb hő- és komfortérzet. Az energiamegtakarításban ez átlagosan 30-40%-ot jelent, ennyivel több pénz marad az Ön zsebében!

Előnye a hagyományos tetőszigetelésekkel szemben, hogy míg azok a cserepek alatt helyezkednek el, a NanoProtect bevonat már a cserepeket is védi, így azok nyáron nem melegszenek át, nem fűtik a tetőteret. A hagyományos szigeteléseknél a napsütés hatására a tető rendkívül felforrósodik, így nem csoda, hogy az alatta elhelyezkedő szigetelő réteg, még ha viszonylag vastag is, nem tudja kifejteni az elvárt hatást. Hővisszaverő képességgel pedig a legtöbb hagyományos szigetelési megoldás nem rendelkezik.

A tető újjászületik!

A NanoProtect tetőfesték számos előnyös tulajdonságát a nanotechnológiás kerámiagömböcskék biztosítják, ezek fejtik ki a hővisszaverést (hőtükör hatás), illetve megtartják a tető optimális szárazságát. A rugalmas kötőanyag, ami egy speciális membránt alkot a felületen, nem engedi behatolni a nedvességet a tetőbe, hiszen köztudott, hogy minél nedvesebb egy anyag, annál rosszabb a hőszigetelő képessége. A kötőanyagnak köszönhető a hosszantartó repedésmentes felület, a meglévő hajszálrepedéseket átfedi, újak kialakulását megakadályozza, ugyanis csökkenti a hőingásból fakadó feszültséget.

A NanoProtect hőszigetelő tetőfestéknek köszönhetően házának teteje bontás, javítás, újraépítés nélkül újjászülethet, és sokkal esztétikusabb lesz, mint előtte. Nem kell hatalmas költségekbe vernie magát a tetőfelújítás miatt, hiszen egyszerűen festéssel felhordható (ecsettel, hengerrel, airlesses szórással), így a munkálatok gyorsan lezajlanak, nem fog fájni a feje hetekig, hónapokig, mint a tetőcserével járó felújítások esetében, és jóval kedvezőbb az ára, az anyagot és a munkadíjat tekintve is. Több száz féle szín közül választhat, nem kell feltétlen a hagyományos tetőszínekben gondolkodnia, a tető a NanoProtectnal lehet akár meglepő, kreatív, ugyanakkor kellemes színű is! Legyen igazán büszke házára, legyen a tető háza koronája!

Nem tudja, vagy nem akarja a tetőfelületen alkalmazni? Ekkor sem kell lemondania a NanoProtect festék előnyös tulajdonságairól! Ismerje meg a beltéri változatot, mellyel egyszerűen, belülről oldhatja meg a problémákat! Megismerem a NanoProtect beltéri bevonatot >>

Tudja meg mennyibe kerül! Munkatársunk perceken belül küldi az árajánlatot Önnek.

  • Kültéri hőszigetelő bevonat árkalkulátor
  • Kivitelezésre is szeretnék árajánlatot kérni (részletek a válasz e-mailben).
    Igen, hozzájárulok, hogy az árajánlatot e-mailben küldjék el, és a későbbiekben tájékoztassanak az esetleges újdonságokról, akciókról, hírekről.