NanoProtect – vevőink véleménye

Termékeinkről mondták – vevővélemények

Tisztelt NanoProtect!

Köszönöm a segítséget, melyet a lakásom felújítása során nyújtottak nekem. Végül, az Önök által ajánlott szobafestővel festettem le, a kültéren és a beltéren egyaránt. Ott voltam az első ecsetfelhordásoknál is, mert kíváncsi voltam, tényleg igaz-e, amit Önök erről a NanoProtect festékről állítanak. A szobafestő ismerősöm meg is lepődött, hogy mennyire jól fed a festék, és milyen „testet” anyag, azt is mondta: „ebből nem spóroltak ki semmit”. Hihetetlenül jól fed, nem kellett a hengert 5 alkalommal áthúzni a falon, ahogy azt egy hagyományos festék esetén kellene.

A festés óta eltelt egy év, repedezésnek nyoma nincs. A feleségem szerint, most is pont úgy néz ki a házunk kívül belül, mint amikor elment a festő mester. Nagyon bevált nekünk, és most jön a lényeg: sokkal kevesebbet kapcsol be a kazánunk, ebből is látszik, hogy kevésbé hűl ki a lakás!

Ezeket azért mondtam el, mert megkértek, hogy legyek referencia, melyet így utólag a legnagyobb örömmel vállaltam el!

Mindenkinek ajánlom a NanoProtect festéket, próbálja csak ki bátran!

Üdvözlettel: Adorján Gergő, Békéscsaba

vegso-kulteri-gomb

 

…három éve vágtunk bele a lányom lakásfelújításába, magam is segédkeztem nekik. Egyik kedves ismerősöm ajánlotta a NanoProtect prémium festéket, hogy feltétlen próbáljuk ki, mert nemcsak tartós lesz a bevonat a lakáson, hanem jelentősen csökkenthető a téli fűtési költségek!

Elsőnek kicsit kételkedtem abban, hogy egy festékkel csökkenthető a gázfogyasztás, hiszen az nem egy vastag „valami”, az hogy tudná szigetelni a lakást? Viszont nem kételkedtem az ismerősöm szavában, és ő már régebben ezzel festette ki a lakását, így úgy voltam vele, hogy festeni egyébként is kell, ha pedig a hőszigetelés is megoldódik, akkor baj nem lehet.

Nagyon segítőkészek voltak a NanoProtect szakemberei, összesen 4 szobát festettünk ki vele, 2 különböző színben. A megadott árnyalatokat tökéletesen kikeverték, bár festés után kicsit sötétebbnek hittük, száradás után azonban még szebb is lett, mint elképzeltük.

A Novboran tényleg egy nem mindennapi festék, nagyon dicsére a férjem, ő festette le, szinte gyerekjáték volt vele a munka. Olyan jól tapad a falra, hogy már ez első ecsetvonások is tökéletesen elfedték a falat és annak pórusait is.

A lányom elmondása szerint is érezhetően csökkent a gázszámla, főleg a hidegebb napokban. A meleg is sokkal egyenletesebben oszlik el a szobában, egyszóval nagyon meg vannak elégedve a NanoProtect klímafestékkel. Volt egy északi fekvésű szoba, melynek a fala mellett rossz volt lenni, mert sugározta a hideget, ezzel a festékkel azonban ez is megszűnt! Köszönöm a NanoProtect szakembereinek ezt a kiváló festéket és a sok segítséget, amit menet közben adtak!

Nagy Imréné – Budapest

vegso-kulteri-gomb

 

…megmondom őszintén: Már mindent kipróbáltunk, hogy a kisszoba penészfoltjait eltávolítsuk! Próbáltuk a rendszeres szellőztetést, vettünk mindenféle penészölü vegyszert, de csak rövidebb ideig jártunk sikerrel. Végül kipróbáltuk ezt a nem olcsó NanoProtect klímafestéket, mert azt állították, hogy ez végleg megoldja.

Festés után vagyunk 2 évvel, és nyoma sincs a penésznek! Valahogy a szoba levegője sem annyira párás „érzetű”, tényleg működik!

Ha penészmentesítésre keres valaki megoldást, és a NanoProtect klímafestéket ajánlom!

Benyhe Jánosné – Zalaegerszeg

vegso-belteri-gomb

 

A balatoni nyaralónk a NanoProtect festékkel festettük ki, úgy voltam vele, hogy ha már annyi pénz költök a pihenésre és a nyaralóra, akkor a legjobbat veszem! Az egyik szomszédom mutatta meg ezt a klímafestéket, nagyon dicsérte én meg belementem, hogy akkor kipróbálom!

Örömmel mondhatom: NanoProtect az egyik legjobb festék, amit valaha is láttam, és az eredmény! Az magáért beszél! Minden várakozásunkat felülmúlta. A jövőben is használni fogjuk, nekünk bevált!

Dr. Szakonyi Ignác, Siófok

vegso-kulteri-gomb

 

Nálunk nyáron a nagy melegben nem lehet esténként aludni, végül a hálószobába kellett vennünk egy klímát, hogy nem 50 fokba kellejen aludnunk. Utána hallottam a NanoProtect klímafestékről, vásároltam is a NanoProtect Outside termékcsaládból 4 vödörrel. A teljes tetőt lefestettük vele, kíváncsi voltam lesz-e a hatása. Meglepő, de 10 fokkal csökkent az átlaghőméréskelt a legnagyobb melegben is!

A légkondicionáló is jelentősen kevesebb működik, csak nagy ritkán kell rákapcsolni és csak a legnagyobb melegben! Kiváló hőszigetelő festék, hamarosan nem csak a tetőt, de a lakás falait is kívül belül ezzel fogjuk kifesteni, engem meggyőzött!

Kardos László – Hódmezővásárhely – Ady Endre utca

vegso-kulteri-gomb