Penészmentesítés egyedülálló garanciával!

Bepenészesedett a lakása? Túl magas a gázszámla?

Ön is sokat mérgelődik, amikor évről évre egyre nagyobb összegeket fizet ki a fűtésre?

Nincs egyedül, de van egy jó hírem: Van megoldás!

NanoProtect Inside – prémium beltéri klímafesték mely megszünteti a penészesedést és csökkenti a fűtési költségeket!

Mikor jó választás a NanoProtect Inside klímafesték használata?

Biztosan Ön is szeretne egy tiszta, szép otthonba hazatérni, ahol igazán jól érezheti magát! Ahol a falak színei még évekkel a lefestésük után is éppoly élénkek, mintha épp tegnap festették volna le őket. Ahol nyoma sincs a penésznek és nem is kell, hogy emiatt fájjon a feje.

Ha Ön is ezekről álmodozik, akkor lehetséges, hogy most nem ez a helyzet. Sajnos egyre több otthonba jelenik meg a penész, mely rendkívül egészségkárosító hatású. Kisgyermekekre nézve különösen veszélyes, hiszen életük végéig tartó allergiát és egyéb, légzőszervi betegségeket okozhatnak!

Ugye Ön sem kockáztatná a saját és a gyermeke egészségét egy penészes lakásban?

Mi okozza a penész kialakulását?

penészPenész ott tud kialakulni, ahol magas a páratartalom! A penész életeleme: a nedvesség!

A megoldás kézzelfogható: csökkenteni a lakás belső nedvesség tartalmát, így a penészgombák életelme megszűnik.

Tehát a magas páratartalom jelenléte önmagában elegendő ahhoz, hogy megtelepedjen és elszaporodjon a penészspóra gombái, van valami ami tovább növeli ennek kialakulását: ez pedig a hőhidak jelenléte.

A hőhidak a lakások sarkaiban alakul ki, ahol valamilyen oknál fogna gyorsabban „elszivárog” a belső hő. Így alakulnak ki ezek a hőhidak, melyek mentén a levegőben található páratartalom is könnyebben kicsapódhat. (Gondoljon csak a hideg söröskorsó falára!)

A hőhidak mentén (sarkok és falak találkozási pontjai) gyorsabban kicsapódik a falra a levegő páratartalma, így a penészgombák is ott szaporodhatnak el. Ha Ön is küzdött már a penésszel, akkor biztosan észrevehette már, hogy leginkább a lakása sarka voltak a legpenészesebbek. Vajon van erre megoldás drága berendezések és szellőzők kiépítése nélkül is?

Végleges penészmentesítés? Lehetséges?

A válasz: Igen! A NanoProtect klímafesték jelentősen csökkenti a penész kialakulásának kockázatát, sőt a már teljesen bepenészesedett szobák lefestése után teljesen megszűnik az újrapenészesedés folyamata.

A NanoProtect klímafesték megszünteti a penészt! Tudja meg mennyibe kerül:

kalkulbel (1)

Hogyan működik?

Már említettük, hogy a penész kialakulása a fal nedvesség tartalmának növekedése miatt jün létre, és ott a legvalószínűbb, hogy az átlagosnál nagyobb nedvesség éri a falat, ahol a hőhidak kialakulnak, ott csapódik le a levegőben lévő páratartalom.

A NanoProtect klímafesték megakadályozza a hőhidak kialakulását, a specális kerámia (apró, szabályos gömb alapú, belül üreges kerámiagolyók) tartalma révén a hővisszaverő és elosztó tulajdonsága révén egy azonos hőmérsékletű falrészek jönnek létre, így a hőhidak teljes egészében eltűnnek! A szoba fűtése során keletkező infra (őt érezzük meleg sugárzásnak) sugarakat egyenletesen visszaverik a szoba teljes részében.

Ez már önmagában egy nagyon jó tulajdonság, ám ennél is többet tesz a NanoProtect klímafesték a penész végleges megszüntetésében:

Jelentősen növeli a szoba hőmegtartó tulajdonságát a falszárítás folyamatával! Ez egy fizikai folyamat, melyet a falra felvitt NanoProtect klímafesték fest ki bármilyen épület falára: A kerámia klímafesték a membránhatásnak köszönhetően „kiszívja” a falban található plusz nedvességet, így szárítja a falat! Ez a szárító hatás csak akkor következik be, amennyiben a falban több nedvesség található a szükségesnél.

Végleges penészmentesítés

Ezzel végleg meggátolja a penész kialakulását, a gombák nem találnak megfelelő mennyiségű nedvességre a falban!

A „száraz” falnak van egy további hatása is: jelentősen csökkenti annak hőelvezető képességét, magyarul: kevesebbet kell fűtenie, így a gázszámla összege is csökkenni fog.

A NanoProtect klímafesték az egyetlen olyan hőszigetelő és penészmentesítő rendszer, mely különösebb szaktudás és drága átépítések nélkül is alkalmazható az eddig nem szigetelt lakások vagy épületek esetében.

Németországban már több ezer háztartásban használják ezt az intelligens klímafestéket, pedig anyagilag jobban állnak sz ottani háztartások, de már ők is belátták, hogy a gáz ára annyire emelkedik, hogy nem maradt más út, mint az energiatakarékos rendszerek alkalmazása.

30 áv garanciát adunk a NanoProtect Inside prémium klímafestékre!

Következzen pár gyakran feltett kérdés:

A szobafestőm is le tudja festeni a lakást ezzel a speciális klímafestékkel?

Igen! Sőt, amennyiben kedved érez hozzá, és van festő felszerelése otthon, úgy Ön is le tudja festeni a lakását ezzel a festékkel. Hiszen ez egy festék módjára felvihető, kerámia alapú hőszigetelő rendszer. Pont ez a lényege, hogy egyszerű legyen felhordani és mégis olyan „szigetelést” adjon otthonának, mintha egy 30 cm vastagságú hungarocell szigeteléssel látta volna el az otthonát. Természetesen annak minden hátrányától mentes ez a NanoProtect klímafesték.

Kell valamilyen plusz tudás a klímafesték felhordásához?

Be kell tartani a használati útmutatót, hogy 30 évig tökéletes állapotban legyen a festés után, ez minden vásárlónak jár és telefonos is bármikor állunk az Ön rendelkezésére, ha kérdése volna.

A NanoProtect klímafesték felhordása egy hagyományos festékhez képest még könnyebb is, hiszen a speciális kötőanyagnak köszönhetően nagyon jól fed, és hihetetlen élvezet vele a festés!

Milyen színben rendelhető a festék? Bármilyen színűre kifesthetem a lakásom? Lehet több színben is rendelni?

Természetesen! Bármilyen színben ki tudjuk keverni, a NanoProtect klímafesték fehér színű, akinek ez megfelel, annak még színkeverést sem kell kérnie! Ennek köszönhető az, hogy egy speciális színező anyaggal bármilyen szín kikeverhető. (Zöld, kék, sárga, bármilyen szín vagy árnylat)

Tudja meg mennyibe kerül! Munkatársunk perceken belül küldi az árajánlatot Önnek.

  • Beltéri hőszigetelő bevonat árkalkulátor
  • Kivitelezésre is szeretnék árajánlatot kérni (részletek a válasz e-mailben).
    Igen, hozzájárulok, hogy az árajánlatot e-mailben küldjék el, és a későbbiekben tájékoztassanak az esetleges újdonságokról, akciókról, hírekről.