NanoProtect Garancia™

NanoProtect Garancia™

Amennyiben – normál használat mellett – megrepedezik a klímafesték, vagy megtelepszik rajta a penész, úgy a megvásárolt klímafesték mellé INGYEN adunk egy második festésre való mennyiséget a kérdéses felületre.

37 éves hazai és amerikai és európai tapasztalataik szerint, erre biztosan nem lesz szükség, hiszen 100%-ig beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. Eddig még senkinek sem kellett beváltani a garanciát.

NanoProtect – A kellemes otthonért, válassza Ön is a Prémium minőséget, hogy 30 évig biztosan ne legyen gondja a lakása festésére és szépítésére. Erről a NanoProtect klímafesték gondoskodik!

Mit takar pontosan a NanoProtect Garancia™, mi a garancia feltétele?

Amennyiben a penész előjön, akkor a penészes felületre még egyszer penészmentesítő szert és penészmentesítő festéket adunk INGYEN. Ha a festékréteg  foltosodik, felrepedezik az adott felületre még egyszer INGYEN festéket biztosítunk. A felhordás ismételt esetleges költségét nem tudjuk állni.

Garancia feltétele:

Alkalmazástechnikában előírt felület előkészítés és felhordás. A felület előkészítés és felhordás a mellékelt festési ellenőrzési lista kitöltése illetve a szükséges fényképes dokumentálás. A tájékoztatás nem teljes körű, a forgalmazó a változtatás jogát fenntartja.  Részletes garanciális feltételeket egyedi kérésre tudunk adni.